Full 1
Full 1

U kunt bij vervoer Claeys Jelle terecht voor algemeen transport. Niets is te groot of te zwaar, wij transporteren uw goederen op een veilige en professionele manier naar eender welke bestemming, onder alle weersomstandigheden

Als transporteur leggen we ons volledig toe op wegtransport in België.

Kunnen wij uw transport uitvoeren? Bel of mail ons en u weet het meteen. Voor elke transportbehoefte reiken wij een gepast antwoord aan. Wanneer nodig komen we met creatieve oplossingen voor de dag. Ook voor laden en lossen op moeilijk bereikbare plaatsen zorgen wij voor de juiste aanpak.

Aluminium Kippers

Aluminium kippers zijn ideaal voor aanvoer aan- en afvoer van zand en gravé. Onze kippers zijn uiterst geschikt voor het voeren van zware materialen, als grond, stenen, puin, zand, steenslag, stabilisé, mager beton…

Deze kippers hebben een groot laadvermogen.

Stalen Kippers

Voor het zwaardere werk is er onze stalen kipper met Hardox laadbak. Deze vervoert probleemloos afbraakpuin, betonpuin, kasseien en zware kleverige grond. In combinatie met onze 6×4 trekker staan wij ook ons mannetje op slecht berijdbare terreinen.

Betontransport

Met ons betontransport leveren we rechtstreeks op uw werf. We beschikken over ons BENOR-certificaat en transporteren beton voor bouwbedrijven, bouwpromotoren en betonmakers.

Geïsoleerde asfaltkipper

Onze kippers met thermische isolatie volgens DIN 70001 zijn dé oplossing voor asfalttransport met geoptimaliseerd laadvermogen.

Wenst u meer info?

Hydraulische achterdeur
Alle kippers zijn voorzien van een hydraulisch opengaande achterdeur. Dit verhoogt de snelheid en veiligheid tijdens het lossen.
6x4 trekker

Dankzij onze 6×4 trekker hebben wij ook toegang tot slecht berijdbare terreinen.